Camin de batrani / azil de batrani in Pitesti cu asistenta medicala specializata.

Avantajele noastre :

De ce sa ne alegeti?

Pacientii caminului

Camin de batrani / azil de batrani in Pitesti cu asistenta medicala specializata si 3 locatii centrale

Opțiunea pe care o oferim la ALTMED, de îngrijire persoane vârstnice cu mod de viață semi-independent, presupune că veți lăsa personalul calificat să se ocupe de medicația, tratamentele, îngrijirea personală, deplasarea, curățenia, spălarea vaselor, a rufelor și de alte activități ce îngreunează viața bătrânilor.

Rulează videoul

Mai mult decât un azil de bătrâni...

Centrul ALTMED oferă îngrijire și confort, compasiune și prietenie; oferă un mediu cald și primitor pentru persoanele vârstnice și pentru cei care sunt prea fragili pentru a continua să trăiască în propria lor casă.

 

 • 10 ani + experienta
 • Meniu personalizat
 • Medic primar generalist
 • Personal calificat

Promisiunea nostra față de bunăstarea celor dragi dumneavoastra…

Alegem cu mare atenție oamenii care lucrează cu noi. Ei trebuie să ne împărtășească valorile, să respecte și să iubească oamenii, experiența lor de viață și alegerile personale.

Personalul nostru experimentat  se dedica îngrijirii fiecărui individ într-un mediu sigur și securizat, care este adaptat nevoilor sale personale.

Familiile și cei dragi au confortul de a ști că oferim servicii complete de îngrijire și asistență medicală de nivel superior, diferită de un azil de bătrâni clasic.

Sănătatea și siguranța celor aflați în grija noastră este întotdeauna prioritatea noastră numărul unu.

Ne străduim să le îmbunătățim calitatea vieții rezidenților noștri prin adaptări subtile la noul mediu pentru a sprijini orice deficiență senzorială sau cognitivă.

Încurajăm independența și promovăm demnitatea și individualitatea tuturor celor aflați în grija noastră!

Aveti vreo nelamurire?

Un client care este nemulțumit dintr-un motiv este o problemă pentru noi.

  Teodora Andreea Ilie
  Teodora Andreea Ilie
  2020-12-04
  casian casi
  casian casi
  2020-12-04
  In urma cu 6 ani am internat-o pe bunica mea in Centrul Altmed Nursing Pitesti, din pacate de cateva zile nu mai este printre noi. Imi cer scuze ca in toata aceasta perioada nu am multumit pentru serviciile oferite. Multumesc foarte mult pentru toata atentia si normalitatea pe care am simti-o in toti acesti ani si ma bucur tare mult ca am avut oportunitatea sa colaboram! Voi recomanda cu drag ori de ori cineva imi va cere opinia!
  Marius Ronaldo
  Marius Ronaldo
  2020-11-29
  puffy
  puffy
  2020-08-15
  office contab
  office contab
  2019-10-24
  Doina Badea
  Doina Badea
  2019-07-27
  Multe multumiri echipei care s-a ocupat de ingrijirea si tratamentul tatalui meu, pana in ultimul moment. Recomand din toata inima centrul, personalul si serviciile de calitate!
  Mihai
  Mihai
  2019-05-02
  IULIAN MILITARU
  IULIAN MILITARU
  2019-03-20
  Este un camin curat,linistit cu personal foarte amabil!
  Alexandru Panait
  Alexandru Panait
  2019-02-26
  Recomand cu incredere acest camin deoarece aici a stat bunica din partea mamei cu Alzheimer sever(nu mai recunostea niciun membru al familie, nu mai manca singura, avea pampers in permanenta). Pe toata perioada sederii (aproximativ 10 ani!!), am fost placut impresionat de atentia si rabdarea acordata de catre asistente nu numai bunicii, ci fiecarui pacient in parte. Directorul medical al caminului Dan Iordache, este o persoana foarte deschisa cu care se poate comunica lejer. Daca va uitati si la celalalt camin, o sa gasiti si acolo o recenzie scrisa de mine deoarece soarta a facut in asa fel incat sa se imbolnaveasca si bunica din partea tatalui de Alzheimer...Dupa ce am hotarat ca nu mai putem sa ii acordam ingrijirile necesare acasa, am apelat cu incredere la Dan Iordache si nu am regretat niciodata decizia luata. Le multumesc tuturor asistentelor pentru atentia acordata celor doua bunici si pentru ca le-au facut suferinta sa fie cat mai usoara cu putinta.
  Adelin Mozaceanu
  Adelin Mozaceanu
  2019-02-11